DREAMTEAM GROOT SUCCES AFSLUITER DW FESTIVAL
13 September 2015 was een dag die we niet snel zullen vergeten!!! Met namen als Dennis Chambers, Horacio Hernandez en Robert "Sput" Searight, mochten wij met Dreamteam het Adams Drumworld afsluiten. We hebben het laten vastleggen op video en digitale audio en de video's verschijnen binnen 2 weken. Stay tuned!!!

Mick nieuwe drummer bij De Coronas

Per Oktober is Mick ook te zien bij De Coronas (www.coronas.nl)

 

In Nederland zijn De Coronas al jaren een begrip, maar inmiddels spelen ze ook bijna wekelijks in Duitsland & Belgie. Daarnaast zijn ze net terug uit Oostenrijk & Schotland, volgende maand staat er een trip naar Bangkok op de agenda en in voor 2016 zijn Rome en Rio de Janeiro al geboekt. Dus op naar een mooi nieuw avontuur!!!

02

OKT

Coronas Arnhem

13

SEP

DREAMTEAM

Adams Drumworld

International Fame

2015 New Latin Video on Roland TD-30KV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hope you enjoy!!!

APR 2015 Frankfurt Musikmesse 2015 

 

Ik was dit jaar gevraagd om mijn DREAMTEAM buddy Daniel van der Molen (bass) te ondersteunen op de stand van TecAmp. Hierdoor had ik de mogelijkheid om onder anderen te spelen met Bartozzi Woschjikowski (Polen), Alvin Mills (VS), Andrew Gouche (bassist/bandleider Chaka Khan & Prince) & Shirma Rouse. Het was een super mooie ervaring. Na afloop van de Messe zijn Daniel en ik nog gevraagd om een aantal dagen later Andrew Gouche te begeleiden tijdens zijn clinic bij Klundert Muziek in Oisterwijk. Hieronder zijn 2 video's te zien, van zowel een jam met Shirma Rouse op de Messe alsook de jam met Andrew bij Klundert muziek.  CU Next year Frankfurt!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesus Christ Superstar Germany 2016:

 

Mick is gevraagd om in 2016 de drums te verzorgen bij de wereldbekende Musical Jesus Christ Superstar en dan voor de shows in Duitsland. Data worden bekend gemaakt in Maart 2016. Keep you posted!!!

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now